Hjulgrävare från Atlas och JCB

Vi på Sundahls Maskinaffär i Växjö har hjulgrävare med lång livslängd och hög produktivitet! Våra maskiner innehar funktioner som förenklar för dig och ditt arbete. Vi ser till att din entreprenadmaskin ger optimal användning och att du har rätt tillbehör för dig och dina behov. Låt oss hjälpa dig med en hjulgrävare som är rätt anpassad för ditt kommande arbete!

Vi erbjuder maskiner av hög kvalité

Du märker det antagligen redan vid ditt första arbetspass, det blir enklare och mer lönsamt med våra maskiner. Med hjälp av våra hjulgrävare förbättrar vi din produktivitet och mångsidighet. Behöver du en maskin som ger optimal användning, och har du rätt utrustning för dig och dina specifika behov? Tveka inte att kontakta oss för personlig vägledning. Du märker det antagligen redan vid ditt första arbetspass, det blir enklare och mer lönsamt med våra maskiner. 

Erbjuder ett brett utbud hjulgrävare

Beroende på dina unika behov erbjuder vi ett brett utbud av hjulgrävare. Arbetare du exempelvis i ett tätbebyggt område så har vi maskiner med kort svängradie som underlättar ditt arbete avsevärt med hjälp av dess smidighet. Sundahls Maskinaffär erbjuder även begagnade hjulgrävare samt reservdelar. Vi är leverantören som erbjuder helhetslösningar och anpassar oss efter dina specifika behov och önskemål.

Vi har lösningar för dina behov

Sundahls Maskinaffär har maskiner anpassat för dina önskemål, behöver du gräva, lasta, krossa förflytta material eller kanske en kombination av alltihop. Vi tar varsamt emot varje kunduppdrag med målet att erbjuda personlig service samt att uppfylla din specifika önskemål.

Gedigen erfarenhet av hjulgrävare

Vår personal har lång och gedigen erfarenhet i branschen och guidar dig mer än gärna i vårt breda sortiment. Sundahls Maskinaffär erbjuder en god service och uppfyller dina specifika önskemål. Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar eller frågor kring någon av våra produkter. Vi är experter på maskiner och hjulgrävare och finns på plats för att vara behjälplig.

Mer om Sundahls Maskinaffär

Sundahls Maskinaffär är ett av Sveriges största privata Maskinhandelsföretag inom entreprenad, skog, lantbruk samt grönytor. Våra anläggningar innehar ett reservdelslager, en serviceverkstad samt försäljning av maskiner. Vi är generalagent för Atlas entreprenadmaskiner samt är återförsäljare av Rottne skogsmaskiner, Massey Fergusons traktorer/lantbruks och grönytemaskiner samt Husqvarnas sortiment för skog och grönyteskötsel.

Välkommen att kontakta oss för mer information

Sundahls Maskinaffär erhåller hjulgrävare anpassat för dina specifika önskemål, behöver du gräva, lasta, krossa och förflytta material eller kanske en kombination av alltihop. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av en entreprenadmaskin eller har några andra frågor. Ring eller besök Sundahls Maskinaffär, vi är belägna i Växjö samt har en filial i Karlskrona.